Eastern Cape Fort Beaufort

Dette fantastiske jagtområde  på 50.000 HA er beliggende nær byen Fort Beaufort ca 2 timers kørsel nord for lufthavnen i Port Elisabeth. Området er ikke vildthegnet. Ej heller ydergrænserne.  Her er tale om jagt på den frie vildtbane, helt på vildtets og naturens vilkår. Det er jagt af højeste kvalitet. Området er kuperet – bjerget. Men en almindelig kondition er tilstrækkelig. Der skydes ikke fra bilerne, men jagten foregår på pyrsh eller anstand. Pyrsh tilrettelægges i forhold til vind og vejr altid oppe fra og nedefter, og når man har skudt eller nået et godt stykke der ned af bliver man opsamlet af bilen for at blive kørt til det næste område. Her er enorme mængder vildt, og trofækvaliteten er helt i top, idet det når en høj alder, og kan bevæge sig derhen, hvor føden er bedst. Selv Bøffel jagten foregår i dette åbne område.

Alphaeton: er en absolut luksus indkvartering. 2 dobbelte bungalows og et stort dobbeltværelse i hovedbygningen. Svimmingpool, bålplads hvor sunddowneren bliver nydt. Bar og grill område. Flere stuer og spisestue. Smuk have og en helt uovertruffen udsigt ud over det smukke jagtområde. Vi er her midt i jagtområdet, og de eneste længere køreture er når vi skal rundt i området. Her bliver virkelig kræset med de mest udsøgte madretter og vin af top kvalitet.

Når vi kommer hjem til bålet efter endt jagt og skal nyde vores sundowner har kokken lavet et lille lækkert galleri af små snacks, selvfølgelig hjemmelavet og nye ting hver dag. Her bliver der virkelig kræset om dig, i håb om at give dig den bedst oplevelse.
 
På dette område skal der skydes meget selektions vildt og det foregår primært i månederne august til november. Trofæjagten er hele året, men det anbefales at vi undgår december og januar pga. varmen.

Vi kan her også arrangere deep see fishing. Det tager ca 1 1/2 time at køre ud til kysten. Ligeledes kan du komme på gåse jagt. Du er ikke nødsaget til at medbringe dit haglgevær. Så hvis du syntes det kunne være spændende med et lille afbræk i din jagt er der hermed fine muligheder.

Dette sted anbefales til jægeren, der vil have Afrikas enorme vider foran sig, og jage på vildtets betingelser, i luksus ophold hvor man virkelig nyder sin tur og til yderst fornuftige priser.