Vores  Jagtrejser er en sammenslutning af nogle få outfitter, Jonny Fetting i Eastern Cape. Jeg har opsagt alt sammenarbejde med Nathaen Regal i Freestate og arbejder nu sammen med  Willie Vermark som har 35 års erfaring som storvilds-jæger, PH og outfitter, og det er sammen med ham vi driver de fantastiske due jagter omkring byen Welkom. Disse outfittere er udbyderne og det er dem du betaler til. Jeg, Hans Jensen, står for formidling af jagten til dig. Og vi er tilmeldt i Sydafrika. Vi er ikke medlem af den danske Rejsegarantifonden. Jeg gør dette af passion og jeg er ikke en erhvervsvirksomhed, men ren og skær privat.
 
Geografisk dækker vi stort set hele landet, Eastern Cape, Karoo Ørkenen, Free State og Limpopo Province. 
Jagtområderne er store, fra ca. 7000 til 100.000 HA. Jeg har over 20 års erfaring i denne del af verden, og blev allerede ved min første Safari narkoman af Afrikas røde jord. Gennem årene mødte jeg disse outfitter, og har et meget personligt forhold til dem. De er super professionelle og overlader intet til tilfældighederne. Vi er ikke et rejsebureau.  Alt personale er lige så professionelle, ikke noget med at du bliver overladt til en lærling. Naturen er overvældende.
 
Uanset hvilken jagtform du ønsker, kan vi det. The Gig Five, Plain Game på alle tilgængelige antiloper og rovdyr, regulerings jagt, driv jagt, due jagt hvor vi skyder duer i tusindevis, Frankoliner, perlehøns og andefugle, et sandt eldorado for enhver haglbøsse jæger. Jeg vil vove påstanden, at vi er en af de bedste på markedet til netop fuglejagten.

Vores store force er kombinations jagter, hvor man oplever flere forskellige jagtformer på  samme tur. Flyrejsen er jo betalt, så hvorfor ikke booke et par ekstra dages jagt. Guidede “ny jæger arrangementer” under kyndig vejledning. Gruppe ture hvor i kan stille en hel gruppe, eller vi hjælper med at sammensætte grupper, hvor der vil være Dansk guide med på hele turen. 
Ingen opgave er for lille og ingen er for stor.

Vi lægger stor vægt på den personlige kontakt, og du kan kontakte mig alle ugens dage. Er I en gruppe kommer jeg gerne til jer inden I beslutter jer, eller hvis I er en jagtforening, hvor I en aften gerne vil høre lidt nærmere. Det at formidle en jagt safari til dig, er ikke et job for mig, men en passion. 
 
 
Det skal være enkelt, simpelt og overskueligt for dig. 
  

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Hans Jensen